Enkele klanten:

Individual Coaching

individual_coaching.png

WAT - We houden ons bezig met de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. “Waar wil en kan ik voor staan en wat is dan mijn richting?”. Wij geloven dat goede zelfkennis een belangrijk eerste stap is in de ontdekking van hoe iemand volledig tot zijn recht komt.

COACHING-STIJL - Wij combineren graag onze kennis en ons gevoel met een pragmatische aanpak. Humor, recht door zee, relativering en een oplossingsgerichte houding met verdieping, waar noodzakelijk: allemaal vaste onderdelen van onze stijl. Het gaat om de coaching: wat beweegt of blokkeert iemand, hoe leert hij hier optimaal mee om te gaan? Soms moet daarvoor de onderste steen omgekeerd worden. Een andere keer is een luisterend oor meer dan voldoende.

WERKWIJZE/AANPAK - Een coachingstraject bestaat uit ongeveer uit 6 à 7 gesprekken, maar het komt ook voor dat we na 1 keer al klaar zijn. Het intakegesprek heeft als doel om te kijken of er op persoonlijk niveau voldoende ‘klik’ is. In dit gesprek wordt ook de doelstelling geformuleerd, eventueel samen met een manager. Na elk gesprek volgt een ‘huiswerk’opdracht, die de keer erop wordt besproken.